Kiinnostukset
Luola & Riutta & Seinämä
Suosio
Suosittu
Syvyys
15+m (keskim.), 40+m (maksimi)
Vaatumustaso
Edistynyt
Pääsy rannasta
Kohtalainen
Sijainti
36.0525° N 14.1898° E (tarkka)
36°03.150' N 014°11.388' E
36°03'9" N 014°11'23" E
Arvosana
★★★★★ (2 arvostelua)

Dwejra sijaitsee Gozon länsirannikolla ja se on saaren suosituin sukelluspaikka. Dwejran laajaan sukelluskohteiden valikoimaan kuuluvat tunnetut Inland Sea & Tunnel, Azure Reef (entinen Azure Window) ja Blue Hole, sekä Coral Gardens, Coral Cave, Rogers Cave, Crocodile Rock ja Fungus Rock, joka on venesukelluskohde.

Dwejrassa on useita parkkialueita sukelluskohteesta riippuen. Paikka voi olla hyvinkin ruuhkainen kesäisin, sillä Dwejra on suosittu turistikohde myös heille, jotka eivät halua laitesukeltaa. Blue Hole on loistava paikka uida, snorklata ja vapaasukeltaa.

Dwejrassa on kahviloita, kioskeja, WC:t sekä suihkut.

Sukelluskohteet paikassa Dwejra

Inland Sea & Tunnel

Inland Sea on suosittu sukelluskohde Dwejrassa Gozolla. Tunneli on 80m pitkä luola, joka yhdistää Inland Sean Välimereen ja tarjoaa upean sukelluskokemuksen.

Blue Hole

Blue Hole Gozolla on kenties kaunein sukellus Maltan saarilla. Blue Holesta pääsee veteen myös muille sukelluskohteille Dwejrassa kuten Azure Reefille.

Azure Reef

Azure Reef -riutta Gozolla syntyi kun Azure Window romahti 2017. Riutta alkaa pinnan tuntumasta ja jatkuu yli 40m syvyyteen.

Coral Gardens

Coral Cave

Coral Cave on sukelluskohde Dwejrassa Gozolla. Coral Cave on laaja onkalo/luola jossa on värikkäitä koralleja. Syvyys 20-30m.

Rogers Cave

Crocodile Rock

Tal-Barba Cave

Tal-Barba on sukelluskohde Dwejrassa Gozolla. Tal-Barba-luola jatkuu 120m sisäänpäin ja tunnetaan myös nimellä 200m Tunnel.

Whale Cave

Whale Cave on sukelluskohde Dwejrassa Gozolla. Whale Cave on halkeamaluola, joka on auki pinnalle ja pohja 25m syvyydellä.

Dwejra Blue Hole and Azure Reef from the shore Dwejra from the air

Kommentit ja arvostelut

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy niin voit kommentoida ja arvostella kohteita.
Adam Sant, syyskuu 2020:
★★★★★ Lots to see and do. Super easy parking and very easy In/Out.
Mika Tanninen, huhtikuu 2015:
★★★★★ Overall awesome place.

Lyhyt osoite: https://maltadives.com/5100